Zorgkundige (of verzorgende met ambitie)

Zorgen is jouw tweede natuur.

Een thuisgevoel! Daar gaan we voor. Als zorgkundige  zorg jij ervoor dat onze bewoners zich op z’n best voelen, vertrekkende vanuit hun wensen en verwachtingen. Vanuit die visie bouw je een relatie op met de bewoner, zodat je de vinger aan de pols kan houden en onmiddellijk kan inspelen op vragen.

Openheid en vertrouwen zijn belangrijke waarden die je terug wil vinden in het team waarmee je samenwerkt. Je hecht belang aan een goede sfeer en werkplezier. Met jou erbij kan er goed doorgewerkt en ook eens flink gelachen worden.

Op jouw afdeling neem je de zorgkundige taken voor je rekening.

Ben je nog niet in het bezit van een visum zorgkundige, maar heb je wel een diploma verzorging? Geen probleem! Je kan alvast bij ons aan de slag en start tijdens je tewerkstelling met de opleiding zorgkundige. Hiervoor kan je gebruik maken van Vlaams Opleidingsverlof.

Wat krijg je in de plaats?

Een thuisgevoel! Dat wensen we ook jou toe. Je wordt op elke afdeling met open armen ontvangen door je collega's. 

Levenslang leren. Onze medewerkers worden gestimuleerd om bij te blijven en daarom organiseren we regelmatig opleidingen en workshops op maat.

Appreciatie en dankbaarheid. Niet alleen van onze bewoners, maar ook van de Directie en je collega’s.

Een mooi pakket aan extra voordelen, waaronder een hospitalisatieverzekering, pensioensparen, levensverzekering, maaltijdcheques, anciënniteitsverlof, Samenaankoop en nog zoveel meer. Bekijk het volledige aanbod hier.

Bertem is gelegen in Vlaams-Brabant, een dorpje in volle bloei, in de groene rand rond Leuven. De ligging kort bij de E40 (afrit Bertem) en een vlotte bereikbaarheid met de bus, fiets of te voet zorgen voor tal van mogelijkheden wat betreft woon-werkverkeer. Wie met de fiets naar het werk komt belonen we graag met een fietsvergoeding. 

De praktische kant

  • Het aantal uren dat je werkt bepalen we graag in overleg met jou.
  • Je ontvangt een loon conform de nieuwe IF.IC barema’s, hierbij houden we rekening met alle nuttige anciënniteit van vorige werkgevers.

Daarnaast kan je WZC Sint Bernardus nog genieten van volgende voordelen:

  • maaltijdcheques
  • groepsverzekering
  • hospitalisatieverzekering
  • voordelen samenaankoop KUL
  • voorrang in ons eigen kinderdagverblijf, het Elfenbosje
  • warme maaltijd aan laag tarief
  • anciënniteitsvakantie

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02