Hoe verloopt uw dag?

Vanaf 08.30 uur kan u in het dagcentrum terecht. U kan er ontbijten indien dit vooraf werd afgesproken. 

In de voormiddag kan u de krant lezen, wordt er gewandeld, kan u deelnemen aan een activiteit. 

Vanaf 11.30 uur is er een gezamenlijke lunch. Het menu wordt u maandelijks meegedeeld. Na het middagmaal kan u even rusten, tv kijken, muziek beluisteren,...

In de namiddag wordt, na een tas koffie, opnieuw een activiteit aangeboden. Soms zijn dit activiteiten in het dagcentrum maar u kan ook deelnemen aan de muzieknamiddag of modeshow in het woonzorgcentrum. U kan ook zelf uw tijd invullen met lezen, breien, tekenen, puzzelen,... of een bezoekje brengen aan een bewoner van het woonzorghuis.

In de late namiddag gaat u terug naar huis. U kan ook het avondmaal gebruiken in het dagcentrum of een lunchpakket voor thuis meenemen, indien dit vooraf werd afgesproken.

Maandelijks worden de nieuwe activiteitenkalender en het menu meegedeeld.

Een dag in het dagcentrum kan gecombineerd worden met een verwen- of relaxatiebad, in samenwerking met de thuiszorgdiensten. Zie hiervoor "verwenzorg". U kan ook een afspraak maken bij de kapster of pedicure. 

U kan met eigen vervoer naar het dagcentrum komen. Indien dit niet mogelijk is, zoeken we samen met u naar een haalbaar en betaalbaar alternatief. We hebben zelf een minibus die u thuis kan ophalen. We werken ook samen met externe partners voor vervoer.

dagcentrum Ormendaal, sint Bernardus, lentesfeer, bertem,