Vrijwilliger / Chauffeur dagcentrum

Chauffeur / Vrijwilliger dagcentrum "Ormendaal"

living dvc

Maak kennis met dagcentrum "Ormendaal"

Elk weekdag ontvangen we in ons dagcentrum een groep senioren van in en rond Bertem. Het zijn senioren die nog thuis wonen, maar die een aantal dagen naar het dagcentrum komen omdat ze hun mantelzorger even willen ontlasten, omdat ze overdag liever in gezelschap zijn, omdat ze nood hebben aan een luisterend oor, omdat ze willen deelnemen aan de activiteiten,...

Een team van verpleegkundigen, zorgkundigen en coach wonen & leven staat elke dag klaar om hen een leuke dag te bezorgen.

Busje dvc

Vervoer naar het dagcentrum

Senioren kunnen met eigen vervoer naar het dagcentrum komen of ze kunnen gebruik maken van vervoer door het woonzorgcentrum. Elke dag rijdt een chauffeur een uitgestippelde ronde om hen op te halen en af te zetten. Hij belt aan, helpt bij het in- en uitstappen en doet een praatje met hen tijdens de rit.

Omwille van de groei van het dagcentrum zijn we op zoek naar een extra chauffeur met rijbewijs B en een hart voor ouderen die een aantal ritten op zich wil nemen.

Foto gebruiker dvc

Vrijwilliger bij Sint Bernardus

Je krijgt een vrijwilligerscontract bij de aanvang van je vrijwilligerswerk. Per rit ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van 15 €. Rij je 's morgens en 's avonds? Dan ontvang je voor die dag 30 €. Daarnaast ontvang je ook een kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer.

De maximale bedragen van de forfaitaire onkostenvergoeding voor vrijwilligers bedragen in 2022 36,84 euro per dag en 1.473,37 per jaar. Per jaar kan je dus maximum 1473,37 € ontvangen.

Ben je bereid om dit als vrijwilliger één of meermaals per week te doen? Neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02