Covid19 - Update testresultaten

Zowel op Het Hoogveld als op De Kouter werden bewoners genezen verklaard. Als alles verder “volgens plan verloopt” zal zaterdag de laatste bewoner uit isolatie kunnen.

Graag wil de Directie iedereen nog eens expliciet bedanken voor de enorme inzet tijdens de nieuwe golf die ons getroffen heeft. Ik deze periode hebben we zeker ook “mooie” zaken gezien, collegialiteit, bereidheid, betrokkenheid, flexibiliteit, organisatietalent en nog veel meer. Ook dit zou de kranten eens mogen halen!

Hieronder vindt u de stand van zaken op 1 december 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 28 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 24 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 23 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 20 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 13 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 10 november 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 5 november 2020

Knipsel

Van zodra 1 bewoner positief test, worden alle bewoners van de wooneenheid getest.

Alle bewoners die een hoog risico contact hadden met een positieve bewoner (samen aan tafel gegeten, op bezoek geweest op de kamer, samen een activiteit gedaan) krijgen “code oranje”: deze bewoners blijven in quarantaine tot de uitslag van de tweede test gekend is. De tweede test wordt op dag 9 uitgevoerd.

De bewoners die geen hoog risico contact hadden, geen symptomen vertonen en negatief getest zijn eten gedurende 14 dagen op hun kamer en dragen een masker bij het verlaten van de kamer.

Nadat alle bewoners van HH getest werden, zijn de cijfers spijtig genoeg veranderd. De betrokken families werden telefonisch op de hoogte gebracht.

Op een wooneenheid waar Covid vastgesteld is, blijft bezoek mogelijk. Maximum 2 personen per kamer per dag, tussen 13u en 16u. Steeds aanbellen en wachten tot een medewerker u komt halen. Onze medewerker begeleid u bij de omkleedprocedure.

Hieronder vindt u de stand van zaken op 4 november 2020

Knipsel

Aangezien we heel voorzichtig willen zijn wordt élke bewoner met de minste symptomen (zelfs gewoon niet pluis gevoel) getest en geïsoleerd tot de uitslag van de test bekend is.
Hieronder vindt u de stand van zaken op 3 november 2020

Knipsel

Aangezien we heel voorzichtig willen zijn wordt élke bewoner met de minste symptomen (zelfs gewoon niet pluis gevoel) getest en geïsoleerd tot de uitslag van de test bekend is.
Hieronder vindt u de stand van zaken op 29 oktober 2020

Knipsel

Hieronder vindt u de stand van zaken op 28 oktober 2020

Knipsel

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02