De eerste "Kom uit je kot" namiddag

Blijf in uw kot vs. Kom uit je kot

De afgelopen jaren waren voor onze bewoners niet makkelijk. Sinds Corona in maart 2020 zijn intrede deed werden bewoners beperkt in hun contacten met familie, medewerkers en andere bewoners. Ook de organsiatie van afdelingsoverschrijdende activiteiten stond een hele tijd op een laag pitje. Sinds de vaccinaties krijgen we stilaan een stukje van onze vrijheid terug en genieten we opnieuw van de contacten met anderen.

In dit kader organiseerden we op 10 november 2022 onze eerste "Kom uit je kot" spelnamiddag voor bewoners en familie.

Elkaar opnieuw leren kennen

Het opzet van de spelnamiddag was "elkaar op een leuke manier beter leren kennen". Door het afschaffen van afdelingsoverschrijdende activiteiten hadden bewoners van verschillende woonafdelingen een hele tijd geen contact meer met elkaar. Door deze activiteit konden we daar eindelijk verandering in brengen.

Door elkaar vragen te stellen en gelijkenissen te zoeken met andere bewoners die aanwezig waren in de Brasserie konden bewoners met elkaar een gesprek aanknopen. Dat leidde tot leuke en ontroerende taferelen. Alle deelnemers maakten ook kans op een waardebon voor een drankje naar keuze (voor 2) in onze Brasserie.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02