09/12/2020

Steun Sint Bernardus door gebruik te maken van Trooper

Sint Bernardus heeft zich sinds kort aangesloten bij het Trooper-netwerk.

Wat is Trooper?

Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… Maar het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren.
Via Trooper kan iedereen verenigingen, scholen, goede doelen,... gratis steunen. simpelweg door online te shoppen bij onze partnershops. Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen schenken gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra!

Gratis steunen, hoe kan dat? 

Gratis wordt altijd door iemand betaald. Alle partnershops die aangesloten zijn bij Trooper vinden verenigingen erg waardevol. Daarom schenken ze graag een percentje van jouw aankoopbedrag aan ons. Schoon hé?

 

En hoe werkt dat?

Omdat jij via de unieke pagina van je vereniging op trooper.be passeert om te shoppen, weten de shops welke vereniging jij wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt, laten zij ons weten hoeveel geld ze voor deze aankoop aan je vereniging schenken. Soms is dat een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02