12/02/2021

4 weken met een e-fiets naar je werk? Doe mee aan De Fietstest!

De Fietstest is een project van de provincie Vlaams-Brabant om meer werknemers op de fiets te krijgen. Gedurende vier weken (de periode werd aangepast van drie naar vier weken omwille van de Paasvakantie) krijg je een degelijke elektrische fiets, e-bakfiets of speed pedelec voor je woon-werkverkeer. Zo kan je zelf ondervinden hoe fijn en makkelijk het is om naar je werk te fietsen.

De provincie biedt drie verschillende fietsen aan. De fietsen zijn van een uitstekende kwaliteit en elke fiets is uitgerust met ruime fietstassen.

  • De elektrische stadsfiets ‘Oxford Bike&Co’ is uitgerust met een Shimano Steps middenmotor die trapondersteuning biedt tot 25 km/u.
  • De elektrische bakfiets ‘Urban Arrow Family’ biedt trapondersteuning tot 25km/u en heeft een overdekte zitbank om twee kinderen te vervoeren.
  • De speed pedelec ‘Riese & Müller Nevo vario HS’ is een snelle elektrische fiets met trapondersteuning tot 45 km/u. Ideaal voor langere ritten. De bestuurder moet over een geldig rijbewijs B of AM beschikken. Een fietshelm is verplicht en kan je lenen.

Meer informatie over het project vind je op www.fietstest.be

Wil je gedurende 4 weken een fiets uitproberen? Vul dan voor 07/03/2020 het deelnameformulier in. De campagne gaat van start op 29/03/2021 en loopt tot 25/04/2021. Voor de deelnemers is er een infomoment op 29/03/2021.

Voor meer informatie kan je surfen naar www.fietstest.be of kan je terecht bij An Jorge (731 - personeel@stbernardus.be)

De Fietstest is een campagne van de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met Velo vzw.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02