Kinderdagverblijf Het Elfenbosje

Maak kennis met het Elfenbosje

Onze gediplomeerde kindbegeleiders willen voor elk kindje een tweede thuis bieden, een veilige en warme plaats, waar wordt geluisterd naar zijn/haar wensen en die van zijn/haar ouders.

Een plaats waar ieder kind wordt gestimuleerd op zijn eigen ritme, zodat het kan opgroeien tot een fikse peuter en kleuter. Wij werken vooral rond huiselijkheid, gezelligheid en zelfstandigheid.

Logo Elfenbosje

De beste zorgen voor uw kindje van 0 tot 3 jaar

Dagelijks bieden wij opvang aan mamimum 60 kindjes van 0 tot 3 jaar, 30 baby’s en 30 peuters. Het babygroepje werkt met 2 leeftijdsgroepen: een groepje van 0 tot 10 maanden en een groepje van 10 tot 16 maanden. Ook het peutergroepje werkt met 2 leeftijdsgroepen: peutergroepen 1 en 2 bieden opvang aan peuters van 16 tot 24 maanden en de pré-school groep biedt opvang aan peuters van 24 maanden tot schoolgaande leeftijd.

kind spelen

Opvang erkend door Kind&Gezin

Wij beschikken over een attest van toezicht van Kind en Gezin, waardoor wij fiscale attesten kunnen afleveren voor kinderen tot 3 jaar.

2020 buiten spelen

Samenwerking met het Woonzorgcentrum

Ons kinderdagverblijf in geïntegreerd in de werking van het woonzorgcentrum. Dat geeft ons mogelijkheden om samen activiteiten te organiseren die zowel de bewoners van het woonzorgcentrum als de kindjes in het kinderdagverblijf een meerwaarde bieden.

2020Slofjes

Reglement

Wij hebben geen geheimen! U kan hier ons intern reglement nalezen.

2020 potloden

Inschrijvingsformulier

Bij interesse kan u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Bij inschrijving vragen wij al uw gegevens op via dit inschrijvingsformulier.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be