Ines Van Assche

Pastoraal medewerker

Ineke werkt al sinds 2018 voor het woonzorgcentrum.

“Ik ben blij om hier in het WZC de taak van Zinzorger/Pastor op te nemen. Als moeder van zes (inmiddels volwassen) kinderen, ben ik zorgend van aard en hou ik ervan om mensen nabij te zijn en samen met hen stil te staan bij de grote levensvragen. Eerst deed ik dit in het onderwijs, later in het ziekenhuis en nu hier in het WZC.

Wat ik erg leuk vind is om samen met bewoners te genieten van en dankbaar te zijn voor de kleine dingen van elke dag. Dit doen we aan de hand van persoonlijke gesprekken , groepsactiviteiten en gebedsvieringen. Ik ervaar deze momenten als een geschenk, ook voor mezelf.”

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02