An Jorge

Personeelsverantwoordelijke

Ik werk intussen al 10 jaar voor Sint Bernardus, in stukjes weliswaar want ik ben een periode van 4 jaar andere horizonten gaan verkennen. Sinds een jaar ben ik terug lid van de "club" en dat voelt voor mij echt als thuiskomen. Ik heb fijne collega's, een visie waar ik me voor de volle 100% kan achterzetten en een vlotte samenwerking met het Directieteam. Er is oog voor talenten en doorgroeikansen voor medewerkers, waardoor ik zelf ook de kans kreeg om mijn "creatief ei" te combineren met mijn job als personeelsverantwoordelijke. Voor mij klopt het plaatje nu, ik heb een leuke uitdagende job die perfect te combineren valt met de zorg voor mijn kindjes. 

Meer getuigenissen

Getuigenis Winnie Callens

Winnie Callens Medewerker aankoop en onthaal Ik ben Winnie Callens, aankoop en onthaal verantwoordelijke. Sinds december 2019 in dienst bij...
Lees meer

Getuigenis Katy Claesen

Katy Claesen Diensthoofd De Kouter Als jonge student ben ik hier gestart. Nu, 22 jaar later, werk ik nog steeds...
Lees meer

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02