#Flexijob

Onderhoud of logistiek

Samen met je collega's werk je mee aan een échte thuis voor onze bewoners. Om dit thuisgevoel te creëren, ga je met de bewoners, hun familie en alle medewerkers op zoek naar een manier om zo goed mogelijk aan wensen en noden tegemoet te komen.

Als flexijob-onderhoud dek je de tafels, maakt een klein buffetje klaar en bedient de bewoners aan tafel. Na het ontbijt ruim je af, zet je de afwas in de machine en maak je de keuken proper. Nadien word je ingeschakeld bij andere taken zoals keukenwerk, sorteren en wassen van kledij of onderhoud van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

Als flexijob-logistiek sta je in voor allerlei huishoudelijke en ondersteunde taken op een wooneenheid. Je begeleidt onder andere het maaltijdgebeuren met als doel momenten van rust en gezelligheid te creëren en ervoor te zorgen dat elke bewoner op een ontspannen manier de voeding krijgt die hij/zij nodig heeft of wenst en ervan geniet. Je zorgt voor de orde van de keuken, halen en wegbrengen van de karren. Je helpt bij de opschik van de kamer: opdekken van de bedden, wegleggen kledij, orde van de kamer. Je helpt bij de algemene logistieke taken op de wooneenheid. Ervaring hebben in een zorgorganisatie is een pluspunt!

Je bent de gastvrouw, gastheer van de wooneenheid en maakt deel uit van het team.

Wat krijg je in de plaats?

Een thuisgevoel! Dat wensen we ook jou toe. We zorgen ervoor dat je een plekje krijgt binnen een enthousiast en hecht team.

Levenslang leren. Onze medewerkers worden gestimuleerd om bij te blijven en daarom organiseren we regelmatig opleidingen en workshops op maat.

Appreciatie en dankbaarheid. Niet alleen van onze bewoners, maar ook van de Directie en je collega’s.

En meer...

  • Je werkt als flexijob op één van onze wooneenheden.
  • We bekijken samen met jou op welke manier en hoeveel uren deze flexijob haalbaar is in combinatie met je vaste job. Je voldoet aan de voorwaarden om een flexijob te kunnen uitoefenen.
  • Je ontvangt een loon conform de afspraken rond flexiloon in de zorgsector = 15,39 € per uur.

Daarnaast kan je WZC Sint Bernardus nog genieten van volgende voordelen:

  • maaltijdcheques
  • warme maaltijd aan laag tarief

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02