Maak kennis met Kinderdagverblijf Het Elfenbosje

Onze gediplomeerde kindbegeleiders willen voor elk kindje een tweede thuis bieden, een veilige en warme plaats, waar wordt geluisterd naar zijn/haar wensen en die van zijn/haar ouders.

Een plaats waar ieder kind wordt gestimuleerd op zijn eigen ritme, zodat het kan opgroeien tot een fikse peuter en kleuter. Wij werken vooral rond huiselijkheid, gezelligheid en zelfstandigheid.

Logo Elfenbosje

De beste zorgen voor uw oogappel

Dagelijks bieden wij opvang aan mamimum 60 kindjes van 0 tot 3 jaar, 30 baby’s en 30 peuters. Het babygroepje werkt met 2 leeftijdsgroepen: een groepje van 0 tot 10 maanden en een groepje van 10 tot 16 maanden. De peutergroepen bieden opvang aan peuters van 16 tot schoolgaande leeftijd.

Stockfoto 3

Opvang erkend door Kind & Gezin

Wij beschikken over een attest van toezicht van Kind en Gezin, waardoor wij fiscale attesten kunnen afleveren voor kinderen tot 3 jaar. Onze opvang is inkomensgerelateerd.

Stockfoto 2

Samenwerking met het woonzorgcentrum

Ons kinderdagverblijf in geïntegreerd in de werking van het woonzorgcentrum. Dat geeft ons mogelijkheden om samen activiteiten te organiseren die zowel de bewoners van het woonzorgcentrum als de kindjes in het kinderdagverblijf een meerwaarde bieden.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be