Een nieuw logo en een nieuwe website

Beste bewoner, beste medewerker, beste familie,

We zijn heel blij om jullie aan te kondigen dat Sint Bernardus Bertem vanaf vandaag door het leven gaat met een nieuwe website én een nieuw logo. Deze nieuwe "look and feel" vertegenwoordigt nog meer onze visie, onze opdracht en de manier waarop we met jullie als familie, bewoners en medewerkers willen samenwerken. In alle openheid, op een professionele en warme manier.

Wat verandert er?

Uiteraard verandert dit niets aan onze werking, we blijven ons ten volle inzetten om de beste zorgen en woonomgeving voor onze bewoners te garanderen. We willen wel meer inzetten op digitale media om jullie op een professionele manier te adviseren en te informeren, zonder daarbij het menselijk contact uit het oog te verliezen. Ons nieuw logo draagt nog meer de pijlers uit die we ook belangrijk vinden in onze werking. Lees hier meer over de betekenis van het logo.

Under construction

Uiteraard is onze website een variabel gegeven en doen we er alles aan om hem zo up-to-date mogelijk te houden. De volgende weken zal hij dan ook zeker aangevuld worden met nog meer nuttige informatie.

Een suggestie?

Ontbreek je iets? Heb je een suggestie om onze website nog beter te maken? Laat het ons dan zeker weten via mail op website@stbernardus.be

Met vriendelijke groet,

Team Sint Bernardus

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02