Dagindeling in het dagverzorgingscentrum

Vanaf 08.30 uur kan u in het dagcentrum terecht. U kan er ontbijten indien dit vooraf werd afgesproken. In de voormiddag kan u de krant lezen, wordt er gewandeld, kan u deelnemen aan een activiteit,…

Vanaf 11.30 uur is er een gezamenlijke lunch. Het menu wordt u maandelijks meegedeeld. Na het middagmaal kan u even rusten, tv kijken, muziek beluisteren,…

stockfoto_liggend

In de namiddag wordt, na een tas koffie, opnieuw een activiteit aangeboden. Soms zijn dit activiteiten in het dagcentrum maar u kan ook deelnemen aan de muzieknamiddag of modeshow in het woonzorgcentrum. U kan ook zelf uw tijd invullen met lezen, breien, tekenen, puzzelen,… of een bezoekje brengen aan een bewoner van het woonzorghuis.

In de late namiddag gaat u terug naar huis. U kan ook het avondmaal gebruiken in het dagcentrum of een lunchpakket voor thuis meenemen, indien dit vooraf werd afgesproken.

Een dag in het dagcentrum kan gecombineerd worden met een verwen– of relaxatiebad, in samenwerking met de thuiszorgdiensten. U kan ook een afspraak maken bij de kapster of de pedicure.

LINK VERWENZORG?

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02