Update - COVID 19

Beste familie,

Beste bezoeker van Sint Bernardus,

Zoals jullie waarschijnlijk al via de pers vernomen hebben heeft het Agentschap Zorg & Gezondheid gisteren een aantal belangrijke en noodzakelijke maatregelen genomen in het belang van de bescherming van de personen waarop het Coronavirus het meeste impact heeft.

Vanaf vandaag tot en met 19 april 2020 zijn bezoeken aan het woonzorgcentrum om die reden niet meer mogelijk. Er zal enkel een uitzondering worden gemaakt voor professionele hulpverleners.

We begrijpen dat dit zowel voor jullie, als voor onze bewoners, geen gemakkelijke situatie is. We hopen op jullie begrip de komende periode en het vertrouwen dat we alles in het werk stellen om de veiligheid van jullie (groot)vader, (groot)moeder, vriend,… te garanderen. We omringen ze met veel liefde en de beste zorgen.

Uiteraard mogen jullie telefonisch contact opnemen met de afdeling om hen te spreken. We voorzien ook de mogelijkheid om elkaar te spreken via Skype.

Wie vragen heeft mag altijd contact opnemen met de administratie of Directie opnemen via mail of telefoon.

Met vriendelijke groeten,

Team Sint Bernardus

Coronavirus 3

Meer info over de bestrijding van COVID-19 kan u terugvinden op de website van de FOD Volksgezondheid of het Belgisch instituut voor gezondheid, Sciensano.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02