Sint Bernardus
Egenhovenstraat 22-24
3060 Bertem
016 49 08 11
info@stbernardus.be

Logo Sint Bernardus zonder achtergrond

Heb je een vraag, bedenking of een leuk idee?

Stuur ons een bericht

Bereikbaarheid

Via autosnelweg E40
Neem afrit 22 Tervuren. Zo bereik je de Tervuursesteenweg. Sla af richting Bertem en volg de steenweg tot aan het rond punt. Sla hier rechtsaf en de blokkenstraat in en rij tot aan de kruising met de Dorpstraat. Sla hier linksaf de Dorpstraat in. Aan het tankstation sla je rechtsaf Groenendaal in. Neem de 2de straat links, dit is de Egenhovenstraat. Sint Bernardus is gelegen aan de rechterkant, op nr. 22.

Via autosnelweg E314
Neem afrit 15 Leuven en rij tot aan het eerste rode licht. Sla rechtsaf de Sint-Janbergsesteenweg in. Ongeveer 400 m. verder staat een richtingsaanwijzer ‘Bertem' op je rechterzijde. Sla rechtsaf de Doleegstraat in. Blijf deze straat volgen tot aan het ronde punt. Ga nog steeds rechtdoor via de Egenhovenstraat. Sla aan het 2de kruispunt linksaf richting Paardenstraat. De school bevindt zich op uw rechterkant. Vlak na de school kan u rechts de parking van Sint Bernardus oprijden.

Via het openbaar vervoer
Er liggen een aantal bushaltes (Dottermansstraat en Tervuursesteenweg) in de buurt van onze site. U kan de juiste dienstregelingen raadplegen op de website van de Lijn.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02