Brasserie Van Gogh

Welkom in brasserie Van Gogh

Vanaf juli 2020 heten we u en uw familie welkom in onze vernieuwde Brasserie. De Brasserie werd "Van Gogh" genoemd, verwijzend naar de vloerkleden die 2 bekende schilderijen van Van Gogh voorstellen.

Tijdens de renovatie van onze vroegere "cafetaria" hebben we getracht om deze aan te passen zodat ze niet alleen een ruime plaats biedt voor activiteiten met bewoners, maar anderzijds ook een mooie plek ik om te vertoeven als u samen geniet van een lekker drankje of ijsje.

IMG_1884
Veilig klein

Veilig in tijden van Corona

Een opening in tijden van Corona heeft ertoe geleid dat we heel bewust hebben moeten stilstaan bij de veiligheid van bewoners, bezoekers, personeelsleden en vrijwilligers. Er werd een draaiboek uitgewerkt dat er voor zorgt dat iedereen zich veilig en beschermd voelt. Sinds de heropening in mei 2021 zijn er al wat meer mogelijkheden, toch blijven mondmaskers, afstand, schermen,... nog steeds belangrijk. We hebben alles afgespraken gegoten in onze 10 gouden regels.

Zeteltjes klein

Gezelligheid troef

Bij het binnenkomen van de Brasserie doet niets meer terugdenken aan de "cafetaria" van weleer. Met een bepaalde visie voor ogen werd gekozen voor duurzame, warme materialen en hedendaagse kleuren. Een mix van stijlen en zitgelegenheden, die samen een mooi geheel vormen,  zorgen ervoor dat elke bezoeker een plekje kan vinden naar zijn smaak en aangepast aan zijn behoeften.

Ruim klein

Ruim en licht

De grote troef van Brasserie Van Gogh is de open en lichte ruimte. De kapel verhuisde naar een andere locatie en biedt nu een heel aantal extra zitplaatsen aan de brasseriebezoekers. Hierdoor hebben we ook de mogelijkheid om een veilige afstand tussen de tafels te garanderen.

Gezellig klein

Een plaats voor een gezellig weerzien

Even bijpraten met de familie, een lekkere tas koffie met een vriendin,... de Brasserie zorgt ervoor dat u in een aangename omgeving even kan genieten van elkaars gezelschap.

Toog klein

Professionele uitstraling

Net als in een professionele horecazaak beschikt de Brasserie over een mooie toog en de nodige frigo's, afwasmachine,... U kan dus steeds genieten van een voldoende koel drankje of ijsje.

Maandag is onze sluitingsdag.

Dinsdag tem vrijdag geopend van 14 tot 17 uur.

Zaterdag en zondag geopend van 14 tot 16 uur.

Open op feestdagen.

Openingsuren

Reserveren kan via onze reservatietool.

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02