Covid19 - Aangepaste mondmaskers

Beste bewoner, bezoeker, familie,

Sinds het invoeren van de verplichting op mondmaskers hebben we gemerkt dat de standaard stoffen of chirurgische maskers vaak niet tegemoet komen aan de nood van familieleden en bewoners om elkaars gezichtsuitdrukkingen te zien. Hierdoor is het vaak (nog) moeilijker om elkaar te verstaan. Hieronder vinden jullie een aanbod van organisaties die mondmaskers maken die voorzien zijn van een venster:

JUNIOR ARGONAUTS

Junior Argonauts is een non-profit organisatie die jongeren helpt bij hun zoektocht naar wat ze écht leuk vinden. Om hun missie te verwezenlijken (jongeren future-proof maken) organiseren ze creatieve ondernemerskampen voor jongeren (12 tot 18 jaar) die tijdens de paas- en zomervakanties iets anders willen. Wegens afgelasting van hun ondernemerskampen door Corona zet Junior Argonauts haar uitgebreid netwerk aan creatieve, ondernemende jongeren en creatieve makers in om iedereen van mondmaskers te voorzien!

Bestel je mondmasker via hun website.

Junior argonauts
transparant-mondmasker-doven-en-slechthorenden

HANDY MADE

Junior Argonauts, een non-profit organisatie die jongeren helpt bij hun zoektocht naar wat ze écht leuk vinden, dat zijn wij. Om onze misse te verwezenlijken: jongeren future-proof maken, organiseren we creatieve ondernemerskampen voor jongeren (12 tot 18 jaar) die tijdens de paas- en zomervakanties iets anders willen. Wegens afgelasting van onze ondernemerskampen zet Junior Argonauts haar uitgebreid netwerk aan creatieve, ondernemende jongeren en creatieve makers in om jullie van mondmaskers te voorzien!

 

MAAK ZELF JE VENSTERMASKER

Ben je zelf handig met een naaimachine? Dan kan je zelf een venstermasker maken volgens het patroon van maakjemondmasker.be

Het patroon vind je op de website.

maak je mondmasker

Neem contact op

Sint Bernardus Bertem
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem | België
016 49 08 11
Rechtstreekse nummers diensten
info@stbernardus.be

onshartkloptvooru02